Kdo stojí za Sladkým mámením?

Ahoj, jsem Vanda, nadšená propagátorka zdobení krémem.

Na začátku mé sladké cesty byl online kurz Megabyznys - jak prodávat fyzické produkty pod vlastní značkou v USA na Amazonu.

Začal v dubnu 2016 a úplně mi změnil život. Vytvořila jsem vlastní luxusní BE FINEST cukrářskou sadu na zdobení dortů a cupcakes pomocí krému. 

V České republice a na Slovensku vystupuji pod značkou Sladké mámení - Revoluce ve zdobení.  Na konci srpna 2016 jsem v ČR a SR spustila na FB kampaň s cílem dát vědět o něčem novém, co u nás ještě nikdo moc neznal - květinkové zdobení speciálními špičkami, které dělají jedním tahem krásné krémové květy.

Začala jsem pořádat kurzy květinkového zdobení. Od podzimu 2016 do listopadu 2019 se skupinových kurzů zúčastnilo 272 lidí! Dnes je již dostupný jen v on-line podobě.

Individuální kurz v Soule - Jižní Korea

V březnu 2018 jsem odjela do Jižní Koreje, udělala jsem testy a získala certifikáty od IKAFCD (Mezinárodní korejská asociace designérů dortů), kteří používají korejskou techniku zdobení krémem.

Od dubna 2018 a do listopadu 2019 se mých skupinových kurzů korejského zdobení v ČR a SR zúčastnilo 130 lidí.

Dva master workshopy v SAE - Dubaj

V prosinci 2018 jsem byla na týden v Dubaji, zúčastnila jsem se dvou workshopů s certifikací, jeden s TOP ruskými cake designers Tortik Annushka a druhý s cake designer & international instructor kanaďankou Lima Cakes. Všichni jsou to jedničky ve svém oboru. 

Vše, co jsem se naučila, natočím a vy se s tím seznámite v první on-line česko-slovenské vzdělávací cukrářské platformě nebo v samostatných on-line kurzech.

Master class workshop v Ivanově - Rusko

V prosinci 2018 jsem odjela do Ruska na master class workshop, který vedala Evgenia Ermilova, ta metodu Sculpture paiting vymyslela.

Získala jsem osvědčení a stala se certifikovaným lektorem její školy pro Českou a Slovenskou republiku. A dovozcem speciálního materiálu, který se pro tuto metodu v interiérech používá. 

 

Individuální kurz v Bangkoku - Thajsko

V lednu 2019 jsem odletěla do Thajska a získala certifikát od té nejlepší na světě ve špachtlování krémem.

Je to nejnovější trend ve zdobení dortů. 

Od konce února do listopadu 2019 se mých kurzů špachtlování zúčastniko 128 lidí. 

Časopis Apetit - 5/2019

V květnovém čísle časopisu Apetit si můžete v části VIP dotazník přečíst informace o cukrárském klubu.

Časopis Apetit - 2/2018

V únorovém čísle časopisu Apetit si můžete v části Buďte jak oni přečíst článek, jak jsem začínala. 

V tom, co dělám, chci být vždy nejlepší a ráda své znalosti předávám dále. Tak jak jsem to dělala i před rokem 2016. Jestli vás zajímá více, co jsem dělala, něž jsem založila Sladké mámení, podívejte se na video níže.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Reportáž TV Nova - pořad Víkend o Leli's cupcake a její knize. Spolupracujeme již od roku 2016 a nešlo říci ne.